Licht aan en uit doen midden in de lucht

In Balans

De Heng balans lampen zijn een serie van staande lampen voor bijvoorbeeld op tafel of als nachtlampje. Je kunt de lamp bedienen met twee houten balletjes. Wanneer je het onderste houten balletje optilt zal deze door het bovenste balletje aangetrokken worden waardoor het licht aan gaat. Daarnaast zullen de balletjes elkaar in balans houden wat een gaaf gezicht geeft.

Design & gebruik

De Heng lamp heeft een gemakkelijk en hanteerbaar formaat, daardoor is hij makkelijk te gebruiken in verschillende ruimtes in huis. Of ‘ie nou naast je bed staat of in de studeerkamer of huiskamer, er is altijd wel een plekje voor de Heng lamp. Naast een bron van licht is de Heng lamp ook een stuk kunst. Het design is zo vorm gegeven dat het licht in het frame is weggewerkt, op deze manier kan het licht zijn weg gemakkelijk naar buiten vinden.  Door de  mooie hoeken  is het  makkelijk op het oog en kalmerend.

Materialen van de Heng Lamp

De Heng Lamp is gemaakt van de beste materialen, maar wat is dat dan? De buitenkant van de Heng Lamp is gemaakt van beuken wat het een rustige  uitstraling geeft.  Er is gekozen voor de beste houtsoorten om zo kwaliteit te kunnen uit stralen naar jou. Daarnaast is er gekozen voor een warme LED verlichting wat zowel duurzaam als gezellig is.
Heng Lamp als Award winnaar

Naast dat de Heng lamp een zeer mooie aanwinst is voor jouw interieur heeft het design en de werking van deze innovatieve lamp een award gewonnen in 2016.  De Reddot award  wordt uitgereikt aan de beste design voor business in dat jaar. De Red Dot staat voor internationaal erkende kwaliteit voor excellente design en is dus een maat staaf van de kwaliteit die de Heng Lamp heeft.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *